Політика безпеки.Принципи.

У політиці безпеки web-ресурс sriblodar (далі «SRIBLODAR»), керується в першу чергу виконанням норм:

Конституції України в частині ст.ст. 31 і 32, які визначають дії, спрямовані на дотримання конфіденційності персональних даних та їх захисту;

Закону України «Про захист персональних даних» №22297-VI.

Слід зазначити, що в Україні існує і ряд інших нормативних актів, що регламентують правила і норми збереження даних. Наприклад, ст.39 Закону України «Про телекомунікації» говорить, що саме оператори телекомунікацій повинні вживати всіх заходів для недопущення несанкціонованого доступу до телекомунікаційних мереж та інформації, що передається цими мережами.

У свою чергу, ми гарантуємо, що залежні від нас заходи, щодо збереження персональних даних наших клієнтів, прийняті нами в повному обсязі і відповідно до Законодавства України.

У розділі - «Умови угоди» web-ресурсу sriblodar.com.ua (пункт 2. Умови отримання і використання персональних даних.) докладно відображені правила взаємин з нашими клієнтами в частині політики безпеки. А саме:

2.1 «SRIBLODAR» отримує персональні-особисті дані (далі «ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ») «Набувача»: місце знаходження, ПІБ, ім'я юридичної особи, дати (народження), стать, можливі-контактні дані, інші реквізити. «SRIBLODAR» може збирати іншу інформацію:

         - Cookies-файли для, наприклад, визначення браузера «набувача», щоб забезпечити сервіс збереження призначених для користувача даних в «кошику» і т.д.,

         - IP-адреса «набувача»

        - веб-поведінку «набувача» на веб-ресурсі,

        - інше.

2.2 «SRIBLODAR» збирає і не змінює дані в процесі збору, обробки та зберігання.

2.3 Мета збору «Персональних даних» є виключно підтримка і поліпшення комунікації з «Набувачем».

2.4 «SRIBLODAR" не передає «ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ» третім особам. Винятком може бути передача даних для надання супутніх послуг третіми особами. Це послуги з обробки платежів, доставку, інше. Треті особи можуть використовувати «ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ» тільки в разі якщо вони використовуються для надання послуг «SRIBLODAR» і виключно ту їх частину, яка необхідна для надання послуг.

2.5 «Набувач», надавши «ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ», дає згоду на їх використання відповідно до Закону України від 1го червня 2010го року «ПРО ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ» №2 2 2 9 7-V I і повідомлений про свої права згідно з частиною 2 ст. 8 цього закону.

2.6 «Набувач», надавши персональні дані дає згоду на отримання  повідомлень по всіляким засобів комунікацій.

2.7 «Набувач» в будь-який час і за власним бажанням може змінити або видалити «ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ», відмовитися від повідомлень. Для цього необхідно скористатися функцією «ОСОБИСТИЙ КАБІНЕТ» або іншим способом.

 

Ми вказуємо, що наші клієнти, відповідно до ст.8 Закону України «Про захист персональних даних» мають:

-Право бути поінформованими.

-Право доступу.

-Право на внесення змін.

-Право на заперечення.

-Право на обмеження обробки даних.

-Право на знищення.

Іншими правами.

Вищевказані відомості носять інформаційний характер, адміністрація web-ресурсу sriblodar вправі вносити зміни в Політику безпеки на свій розсуд і без попереднього повідомлення.

 

Срібні прикраси представляються на веб-ресурсі у вигляді ексклюзивних фото зразків.

Фото-зразки, публікації, графічні зображення є незаперечною власністю «SRIBLODAR».

Несанкціоноване використання вмісту сайту не допускається. Права власності, авторські права-захищені Законами України.

Наші клієнти мають можливість висловлювати свою думку про срібі вироби sriblodar, залишати коментарі.

Користувачі зобов'язані використовувати тільки пристойну лексику, не ображати адміністрацію web-ресурсу, інших користувачів. Не поширювати сторонню інформацію і рекламу. Не порушувати законодавство України. Адміністрація сайту залишає за собою право негайно видалити коментарі, що порушують вищевказані правила і звернутися в правоохоронні органи. Порушення перерахованих  норм Законодавства України несе за собою адміністративну, а в деяких випадках і кримінальну відповідальність.